till dig

Du ska bara veta hur många gånger jag har suddat de här nu evelina. Men nu väljer jag och bara skriva. Skriver jag nått som absolut inte stämmer, och du vill ha bort de, säg till mig då!

Jag vet inte riktigt hur jag ska blogga om dig, för du är inte den lättaste personen och blogga om (ingent negativt). Men det räcker inte om jag skulle skriva "du är snäll, fin och roligt" självklart har du alla dom egenspakerna men det räcker inte bara och skriva de. Jag vill inte att de ska räcka. För du är en tankeperson, jag vill göra de här personligt. Jag vill att du ska fatta att du är speciell!! 
När du gjorde din bomb vid månsan, de var då jag skrek att jag skulle blogga om dig. Evelina goes crayse (ursäkta min dåliga stavnig!) skrek jag. För du är inte en sån som tävlar i och skvätta mest, du är inte den som skiter och rapar i allmänhet (säger inte att jag är så, eller jo kanske lite. Men de finns nån som är värre tro mig!) Men vet du tjejen, du behöver inte vara perfekt i allt. Du behöver inte de! För du är perfekt som du är. Jag lovar dig de! Du har väntat på de här länge, för länge. Jag ber på ett sätt väldigt mycket om ursäkt för de, men de här inlägget kanske kom lägligt? Och om de här inlägget gör dig glad, så var de verkligen värt all tid jag la ner på de!


12.12

jag har börjat lyssna på kent

19.16

Det tog mig ett bra tag innan jag hittade hit igen! Men de blir så, desto mindre man bloggar desto mer ångest får man när man tänker på hur länge sen det var. Och tiden går. Vet att det är helt sjukt att jag ska sitta nu och skriva om min födelsedag nästan 1 månad efter. Men den var perfekt! Underbar!

Då var det här sommarlovet nästan slut. Känns väldigt konstigt. De har gått så otroligt fort! Var inte länge sen vi sprang till kyrkan i panik och flåsade in och sjön den blomster tid.
Nu väntar höst, mörker och kyla.Det känns i luften, i allt att sommaren är slut.
På fredag har jag och tjejorna kräftskiva och det blir nog som ett avslut för sommarlovet. En början på hösten och en början för 8:an.
Alla har vi förhoppningar inför de nya året. Jag skulle kunna gemföra skolstarten med nyårsafton.
Just nu är mina förhoppningar bara att vi fortsätter hålla ihop. De är de jag vill.


RSS 2.0