fredag 18 december

har inte bloggat,
men hallå? vad ska jag blogga om?(mitt otroliga roliga liv i en jätte rolig stad..) nej känns inte så värt precis.

veckan som varit har varit bra. lite blandat humör om vi säger så (du skrattar nu va eve?:) )
just nu är jag as irreterad på lite grejer men anser inte att det är något jag ska ta upp här.

är trött och är hemma på en fredag kväll. kul? nej, men försöker intala mig själv att det är bra att vara hemma ibland. lyckas jag? onej!

nu ska jag bara kolla på PH läsa twilgiht (stavning) och sedan sova så det kan bli en ny dag. (med nya möjligheter! eller hur säger man?) vill låta lite vuxen:)



klara


word

nu drar jag och saskia på innebandy, annrs har dagen varit helt okej. min tjejor gör min dag!
om jag säger så..


för slitet hår eller ni som bara vill frächa upp håret

jag har ganska långt hår men det börjar bli väldigt slitet. sist jag klippte mig klippte hon av halva håret känndes det som. så jag kör på hårinpackiningar och ha balsam i väldigt länge. jag tycker nästan det är bast att ha balsam i länge och mycket i topparna.

om ni inte har hårinpackning hemma så kan ni prova och köra på ett hemmagjort recept;
Lika delar av
olivolja
äggula
naturell yoghurt
honung
ev. citron

låt verka någon timma och tvätta ur

Eller:
sov med olivolja i håret

om du ska sova med olivolja i håret glöm INTE att ha ett bra shampo så du får i allt!
för om olivoljan blir kvar så blir håret så konstigt:)


hejdå! men du kommer tillbaka

michelle drar till fille fhilepinerna (stavning?) imorgon.
i hela 7 veckor kommer hon vara borta.
ha så kul! saknaden kommer vara stor men jag missunnar dig inte det här!



ha de gött!<3

mina ögonlock slocknar

kollat på ett avsnitt av paradise hotell nyss, nu är det sängen! för tidigt för att vara en fredag kväll. jag vet! men imorgon blire utgång:D

julkalendern?

vad har hänt med julkalendern? har inte varit en riktigt bra på flera år tycker ja!
men men, det är bara att följa, det är ju tradition. inte sant?




tordag, för mycket i hjärnan?

vad börjar man med? hej? vi kör på ett hej!

hej! vad har ni haft för idag? inte hänt mycket idag för mig, men det är en grej jag har börjat funderat på. som jag bara måste dela med mig av! läs om ni vill annars, skit i det!:)

fins värkligen kärleken? helt seriöst! värkar det här logiskt att två personer har den kemin att kunna älska varandra lika mycket båda två?! för i slut ändan så är det ju alltid så att det tar slut och den ena kan inte komma över den andra. det var en som sa till mig här om dagen "man kan ändast vara lycklig i högst tre månader sen skiter det sig" är det så det är? att det har blivt sån hets med det här att "finna den rätta".. är vi säkra på att det finns någon där ute för alla? för vad är den rätta, den som har samma åsikter? eller handlar allt om kemin mellan två personer? jag menar hur f*n vet man vart han/hon är då? att det finns kvonnor 30+ som har sån jävla panik för det börjar "dra ihop sig" för snart måste dom gifta sig och skaffa barn. men vad är ett liv om du hela tiden ska gå runt och leta efter den rätta? för alla gör ju det, innerst inne vill ju alla ha kärleken. och dom som har funnit den då är man fortfarande lika kär efter 25 år som efeter 1 månad?
att finna den rätta, sen då är livet slut inprincip? jag fattar väll att att det inte är slut bokstavligt talat, men vad gör man sen då när du har funnit han/hon. vad fan händer då?



stav fel, men stå ut!

god morgon darlings!  stavas det så? hum.. ingen anning. som ni vet (dom som läste min förra blogg) suger jag på att stava. så ni får stå ut med det;)

sjuk idag, men tänker inte skriva så mycket om min förkylning. det för det tråkigaste man kan läsa är, drömmar och sjukdommar! läste det i SOLO iaf..
första december idag. mys! jag har paket advenskalender så i den fick jag nå vittamin grejs och i jul strumpan harry potter och halv blods prinsen. så nu är min harry potter samiling komplet igen:)

idag kommer jag underhålla mig själv med film, paradise hotell och åter igen film.. 
 


klara

 


RSS 2.0