Jag är så trevlig i de här inlägget!

Timmarna rullade tillslut på och jag och saskia åkte hem till mig. Nu sitter jag hos jonas och stannar här ett tag. Imorgon blir de cup. Jag är trött!

hejdå 


segt

Timmarna går så otroligt långsamt på fredagar. Sitter nu på en engelska lektion och läraren försöker få lite ordnig utan att lyckas! nu ska jag och saskia förhöra varandra på lite engelska glosor!;)


En trött klara!

Efter en lång dag med mycket lektioner sitter jag här vi köksbordet med en hårinpackning i håret. Är så himla trött! Ni får njuta av lite ego bilder som tagits på spanskan!





godnatt♥

10.36

Sitter nu nere i centralkapprummet efter en lång spanska lektion. Har egentligen stor lust och byta till svensk/engelska bara för de är så tråkigt. Men de känns ändå inte så värt. Ska bara hålla ut i 2 år till!
Min mage kurrar och jag känner mig rikgtit trött. Har varken ork eller lust och gå upp till biologin. Men de finns inget val, bara och göra. När man sitter såhär i centralkapprummet kännar man sig så uttittad. Visst är de bättre i 8:an än i 7:an. Men de går inte rikigt att komma ifrån. 

Var tänkt att jag skulle gå med mamma och simma ikväll och få lite fart på magmusklerna. Men jag hoppar nog de ikväll. Känner mig inte helt frisk heller. Så jonas kommer hem till mig istället och är med mig ett tag ikväll. (Skönt att slippa vara själv!) Jag saknar han!<3

nej nu ska jag biologia lite!:-)

skoldator=blogginlägg

Sådär då var min blogg torka slut. <vet ni varför? jo vi har fått nya egna datorer av skolan som vi får anvdända både på lektion och fritid. grymt är ordet! så nu kommer jag kunna blogga jämt!:D


RSS 2.0