vinter

Haha underbart! världens snöbombomb har kommit hit nu, bara jobbigt tycker jag! men de är väll så här vi kommer ha de i 5 månader fram nu..

Nu åker jag snart iväg till jonas sen träning, känner bara mig helt slut till allt just nu!
nu ska jag byta om och cykla ut i kylan..

vacker evelina i bakgrunden

Sådär ja, då var första skoldagen efter lovet avklarad. Nu är de bara ned räkningen till jul lovet kvar! 6 veckor, vi får se till och göra dom så  bra det går!

Sitter just nu hemma hos evelina, inte har vi gjort mycket vill jag påstå. Men det är inte många dagar kvar vi kommer få spendera tillsammans för idag fick vi veta att michelle åker till fillphinerna om 12 dagar och blir där i ca 7 veckor.. inte okej! nog om det, dagen har förövrigt varit bra. resten av dagen/kvällen blir jag här, sen åker jag hem och kollar på ensam mamma söker.. heh..




11.58

stavfel, eller bara jag som inte fatta heh. kent är inte en männsika. kent är ett band. de var de jag mena i förra inlägget om ni inte förstod de.. ;-)

6:e november

Min statestik ser inte så jätte bra ut om jag får säga det själv, 3-6 personer som läser min blogg/dag. tycker synd om de 3 som gör de som, aldrig får någon uppdate. och förstår de som inte längre följer min blogg för man kan ju tycka att de inte är någon idé för jag bloggar ju aldrig?! Men ska faktist börja slänga upp ett inlägg per dag nu! 

Just nu sitter jag med en turban på huvudet och är i dalarna. Lyssnar på lite kent musik också, inte för att jag kan säga att han är bra, eller jo de är han. De är den hårda sanningen. Hur mycket jag inte vill tycka om hans musik har den blivit bra. *suck*.

Idag: Blir de bara hemma kväll med pappa och hans anna, får se om hennes son också kommer!:-)



RSS 2.0