det finns en gräns!

okej visst det är snyggt med nitar. men det är är lite att gå över gränsen!
eller?


www.bubbelroom.se <---


valborg om 10 v. woohooo!

länge sen! börjar bli lite blogg sugen så funderar på om jag ska börja uppdatera. på riktigt menar jag!

dagen- bra! spenderades med bästa sen gick jag och saskia ner på stan våraN älskade evelina fyller 14 på onsdag så måste hitta på något bra till henne. panik? lite..:)
har kanske framstått som om jag har varit små tjurig idag. men så är inte fallet. saken är bara den evelina att jag (som du vet) suger på att ljuga så det har inget med dig att göra:)

övrigt- så har jag fått en tendens att springa runt och säga "honey bonny" ha-ha skit kul! har även kommit på att jag hatar dom flesta 95:or. och är superförväntans full inför valborg! det ska bli gööör skoj det!
michelle kommer även hem om 13 dagar.





hahaha! har settat och as garvat åt den här bilden!! tänkte bjuda lite på mig själv och lägga ut den. snällt av mig! den är riktigt rolig.. haha:D

btw. ska börja ta med mig kameran så ni får se lite pic ur mitt liv:D

nyårs löften?

mitt första inlägg på 2010!
hur har ert år börjat? mitt började helt okej. det hr inte hänt så mycket så ordet okej passar bra. 
brukar ni ha nyårs löften? jag brukar ha, men aldrig lykas hålla dom. men ett av mina löften i år ska jag hålla. och det är att börja skriva dagbok, varje kväll. det kommer bli skit kul att läsa igenom i slutet av året och minnas varje dag. än så länge har jag följt mitt löfte.
mina 6 första dagar har jag tagit det lungt. en mjukstart på året typ. så det inte kommit något sånt där jätte spännande i min fina lilla dagbok, men det kommer nog!


idag blir det bara att vara hemma och ta det lungt. städa ska jag göra. och kolla på P.H!

 

klara


RSS 2.0