HEEEEEEEEEEEEEEEJ

Jag vet att jag bara försvann. Men jag hann liskom inte säga hejdå. Jag och tjejorna åkte till hultsfred i lördags och kom hem igår natt. Det var planerat och allt men jag hann ändå inte säga hejdå till er. Packade i panik på lördags morgonen och tyckte att jag tog med mig skapligt bra med kläder. Inser direkt när jag kommit dit att jag hade inte ett ändå rätt på den punkten. Våra dagar var underbara med regn, bio, monopol, eka, och en massa bad (glömde, eller kanske förträngde lägga till godis i den punkten). Eves morfars stuga ligger precis vid vatten så vi har badat hur mycket som helst. Vi har dunkat i världens coolaste bil och vart på en del riktigt fina ställen. Trodde inte småland var så fint faktist! Vi var även på eclips (igen) fortfarande bra!
Tyvärr fick dom här dagarna allderles för fort och vi är hemma igen.

Idag har jag tagit igen den sömn som jag inte fått på ca. 2 veckor. Syster och halvard har ju haft min säng så har äntligen fått sova i min sng igen. Det var behövligt! Har bara gått och slöat idag, vart en sån dag bara. Imorgon blir det nog tjejorna!

Nu börjar det närma sig. Påriktigt närma sig! Så om ca en dag och 3 timmar och 22 minuter fyller jag år! ÄLSKAR ATT FYLLA ÅR!

mAMMAS DAG

Jag håller på och spårar ur. Har inte bloggat på mycket länge. Men som sagt min stora syster är ju hemma här i svergie så då vill jag umgås så mycket jag bara kan med henne.

Under dagarna som gått har det vart 4 monopol "matcher". 1/4 vann jag överägset tom!
Jag har också hunnit kollat på hela första säsongen av one tree hil,l sen har det inte hänt så mycket mer.
Fick min fina spegel i tisdags och en rad andra möbler av Lisa-my. TACK!
I tisdags tog också axel körkort. Grattis till de bror!!

Dagens planer består av ett huvudämne, mamma det är hennes födelsedag så vi ska överaska henne med en grill oh lite annat. Men med det behövs även planering så. Nu ska jag ta och kolla på lappen lisa-my skrev och verkligen göra allt för att följa den!


klara

Hos evelina med michelle

Jag fick som jag ville slapp sitta hemma. Jag och michelle åkte hem till evelina. Skönt och inte sitta hemma själv! det är så fruktansvärt tråkigt! Vi har nu kollat på Harry Potter och finixorden. Tycker ju alla harry potter filmer är bra men den är lite seg tyvärr.

Just nu ligger vi bara och pratar om allt mellan himmel och jord. Samtidigt gör michelle ett försök till att  massera evelina. Jag vill inte påstå att det går sådär jätte bra. Dom har lite olika åsikter om hur en massör ska vara. Haha:-) Dom är rätt underhållande att se på faktist!

Snart börjar det bli dags att sova tror jag. Alla är helt utpumpade av energi så alla är ganska möra om vi säger så. Nu ska jag se vad dom andra håller på. dom försvann nyss:-(


klara

Det är fint ute sommarlov men jag sitter inne *suck*

Det var underbart att träffa min vän igen efter en hel vekcka. Igentligen gjorde vi inget men lika kul hade vi för de ändå. Mycket skratt och prat vart de. Haha frågade henne vad hon tyckte om min bränna ett antal gånger bara för att jävlas. Det är ju aldrig kul när andra personer är brunare en än själv och skryter om de.
Men jag gjorde det av kärlek älskling!♥


Just nu försöker jag fixa ihop något kul för jag är så jävla rastlös. Men eve svarar inte och michelle orkar inte och saskia är på någon skit camping.
Skulle inte de inte bli vår sommar tjejer?

Snart våldgästar jag någon, för jag är så otroligt utråkad

Evelina dags

Godmorgon! Idag är det en sån här typisk jag-orkar-inte-göra-nånting-dag. Så det är ungefär det schemat jag ska hålla. Ska ner en sväng till evelina också. Har inte träffat henne på en vecka så det ska bli kul! Har saknat henne♥
Jag slö kollade nyss på en barnfilm som gick på tv. Kyrkogårdsön hette den, har sett den förut men det är faktist en bra barnfilm! Det är synd bara att skådespelarna inte är sådär super bra.. Dom läser bara manua, ingen känsla alls. Nog om det.


Just nu siiter jag med Björn Axen hårinpackning i håret och låter den värka. Jag rekomenderar den starkt till dom som har slitet hår! Den är rikitgt bra, och doftar cocos.

N hittar den på kicks, dock är den lite dyare 150 kronor. Men det är värt de, jag lovar er!

En bra dag i stockholm utan choklad

Om jag ska sammanfatta gårdagen lite kort så var det mycket soffprovning. Mycket olika smaker och självklart köttbullar för 16 kronor. Det är ungefär så man uppfattar IKEA. Och det var precis de vi gjorde! Vi kom hem med lite små saker. Köpte en lampa helt själv faktist! lite små stolt sådär. Sen såg jag en massa underbara möbler som jag önskar mig i födelsedag. Specielt spegeln!! Blev helt förälskad i en mörkbrun spegel!
Folk brukar ju säga att tonårs kärleken är den bästa, dock kan jag inte själv utala mig om de. Men jag tror nästan att jag hittade min på IKEA som en spegel. Lyckat? det beror ju på va man letar efter..


Idag har vi vart i stockholm och gått runt där lite. Först var vi på grönalund.Åkte inget, det är hemskt att åka tycker jag! Men halvard och lisa-my åkte. Men någonting som jag gjorde var och gå spökhuset, det hadde jag inte gjort förut på grönalund. Men om jag ska förklara kännslan att vara där inne så vart det en rejäl adrenalin kick för mig! Vi gick sist också så det kom ju så kallade "spöker" bakom oss hela tiden. Det slutade med att jag försökte släpa (bära?) ut lisa-my för jag var så rädd att någon skulle komma och ta henne haha! 
Dock var helt säker på att jag skulle komma hem med en jätte stor choklad ask. Men så blidde det icke. Var nog lite för själv säker när jag trodde de. Lisa-my tröstade mig med "tänk på hur mycket du skulle gå upp i vikt om du åt all choklad" då kändes det lite bättre. För det är de sista jag vill!:-)
Hade iallfall en super bra dag både igår och idag!
Nu ska jag ta och bara vara och sen sova. Det skulle vara riktigt skönt!



Hittade en bild på spegeln. Vad tyckte ni?


fredag 11.37

God morgon:-) Min hals blev nog lite bättre av tét, har inte alls lika ont som jag hade igår kväll. skönt!
Man vill ju inte bli sjuk på sommaren! nej nej nej säger jag bara till de.
Vaknade ungerfär kvart över nio av mig själv. Helt sjukt igentilgen vilken rutin människa jag är! Brukar ställa klockan vid den tiden så jag inte kommer upp för sent. Men även utan klocka så vaknar jag då. Rätt skönt faktist.
Så jag och doris gick på en härlig morgon promenad. Det är inte alls lika varmt idag som igår. Perfekt väder för IKEA. 
 
Vet ni? om exakt 2 veckor fyller jag 1. längtar!


klara

Björn Borg

Tack stora syster för dom fina Björn Borg trosorna!♥


natt té för en ond hals

Tar en kopp natt té i min fina burberry mugg. Hoppas min onda hals blir bättre!
Nu är det dags för mig att attackera sängen. God natt!





klara

falkenberg


bränd i solen

Ännu en till dag i värmen vid sjön! Min dag började mycket tidigt det. känns bra och komma upp i tid! Jag lisa-my och halvard tog med oss frukost och åkte ner till månsan! Super mysigt! Det är så otroligt varmt redan vid 10 tiden så man nästan kokar! Sen kom saskia och halvard och lisa-my åkte.
På tal om att koka föresten, det känns som om hela jag är helt röd. jobbigt värre! Bara jag inte börjar flagna..

Jag hör nu från balkongen att det regnar! väldigt skönt faktist. Det behövet komma en skur. Visst jag älskar det vackra vädret men lite annat behövet vi också.. ibland..

Imorgon blir det nog inte månsan (ovanligt) utan blir nog IKEA med familjen!



klara


23.33

Då var mitt ner räknande slut. Min efterlängtade syster kom hem igår natt! Har saknat henne enromt!
Imorse åkte jag och syster och halvard ner till månsan och hade lite frukost och bara mycte. De är ju olidligt att vara inne i denna värme!! Sen så åkte dom och jag var med tjejorna:-)
Jag brukar ju inte ofta ha något vettigt att ha att berätta men idag har jag faktist blottat brösten två gånger faktist! haha!! Det var inte med mening någon av gången, men jag tror nästan nu att hela månsan har sett dom  nu. Då har jag ju de avklarat iallafall ;-)  
skämt och sido..

Just nu sitter jag i saskias säng och bara pratar, super  skönt! Jag sover  här också:-)
Nyss var vi på månsan och träffade jonatan och  jackob där! trevligt trevligt!

nu  ska jag vara social med dom.


klara


Darling♥


Kalsup på kalsup

Just nu känns det som om hela jag är fylld med vatten. både magen och huvudet. Så många kalsupar jag jag fick idag kan inte vara nyttigt för kroppen! Hela jag skvalpar kan man nog nästan säga haha;-)
Mina små duknings försök idag kan jag inte på stå att dom blev lyckade, mer åt det andra hållet. Tror rätt många på månsan hade det roligt när jag och saskia försökte få till våra dykningar. Men det bjudert jag dom på! helt klart!

Det vart iallfall en super bra dag på månsan med ett super bra väder! Nu har det vart ett sånt här fint och vackert väder i nåstan 4 veckor! otroligt!
Jag kan inte hitta många nackdelar med det fina vädret, men det finns en. Och det är att de är så otroligt varmt på natten. Jag ligger och vrider och väder på mig, lakanet korvar sig och jag blir irreterad. Men det får gå, häldre att jag har det så här en svalt!



En bild vi tog för några dagar sen i månsan!

23.47

Nu-sova

Lördag kväll

Oj oj oj, nu har jag komit efter här känner jag! Det är ick bra.. Har iaf haft super härliga dagar med tjejorna!

Igår kan jag säga er att jag och evelina var på ecklips den var super bra! Man känner verkligen stämningen i en bio salnong hur alla är förväntans fulla i början! Grymt! Det är någon som ligger högt på min födelsedags önske lista- twailaght filmerna! (borde kanske kunna stava till de innan jag skaffar dom hehe)

Nu kom jag nyss hem från månsan och har vart där med saskia, det var super skönt att bara vara där och softa och snacka lite. Synd bara att de inte är så roligt folk där:-(
Nu ska jag ta och kolla på paradise hotell (har kommit efter i det också..)

Till evelina- jag har inte glömt att jag ska göra ett inlägg om dig! det kommer jag lovar!;-)



tisdag 20.20

Idag vart det ingen bra blogg dag. Jag har hela tiden tänkt att blogga. Men som ni ser så har det inte blivit av..  Kanske lite små dåligt av mig eftersom jag inte kan skylla på att jag inte haft någon tid. för tid är allt jag har haft idag:-)

Imorgon får vi väll se vad som händer, det blir nog antagligen månsan för jag har hört att det skulle bli super fint väder! Om inte så hittar jag säkert på något, jag kanske våldgästar nån av mina kära vänner för en dag till tänker jag inte sitta hemma!;-)

Nu ska jag ta och gå ut med vovvsingen sen blir det óch kolla på fotboll. Men det som är med mig är att jag tröttnar efter en kvart. Då sitter jag bara och klagar öcer attt alla fotbolls spelare gör illa sig hela tiden och fjantar.
Nej nu ska jag gå innan jag börjar klaga här med!


Jag och doris för väldigt länge sen!:-)

Nattis♥

Dagen har vart bra, jag hittade en bikini på lindex så jag vart super glad! Finns ett litet dilema dock och det är om jag ser mindre brun ut i den.. Men just nu skiter jag i de! Får ha ett färgglatt linne på mig istället så lyser jag upp lite mer;-)

Nu är det snart dags för mig att sova. Det ända som jag känner att jag saknar är en riktigt bra bok! Det skulle sitta väldigt bra nu faktist. Ska försöka hitta någon och köpa om jag nu orkar de:-)



Vad tyckte ni?:-)


måste bara lägga in sallys komentar!

jag- Jag vill börja på yoga i höst.

Sally- Nee

Jag- Jo, kan inte du också göra de?

Sally- nej verkligen INTE, och nej klara du får inte börja på de!!

Jag- Men jag vill!

Sally- Nej då kommer du bara bli en sån där harmonisk typ..






7 dagar kvar!

Det vart inte så mycket mer bloggande igår. Men om jag säger såhär. långt kom vi iallafall inte på vår så kallade promenad. Faktum är att vi kom ingenstans igentligen. vi bestämde oss för att åka till månsan istället så vi cyklande ner dit!:-)

Nånting som jag bara måste säga är att de är så jäv*a varmt på natten. Jag ligger där och svettas som bara den! Men jag klagar inte värme är bra!:-D

Nu eller ja snart ska jag ner på stan och möta saskia, vi tänkte springa igenom vårt stora utbud av bikinisar och sen åka ner till månsan. VI♥MÅNSAN!  Jag hoppas verkligen att jag hittar en ny bikini, för jag vill inte ha en trekantsbikini längre. Men vi får väll la se:-) Nu tänker jag sätta på mig lite kläder och gå ut med hunden en snabbis sen åker jag!


sommar♥







13.36

Nu drar jag och michelle ut på en långpromenad, vi får väll se hur långt vi kommer!

jag måste bara säga..

..att den här underbara oljan håller på och bli min bästa vän (okej inte riktigt men typ)!
Har blivit super brun de här året tackvare den här!



Trött!

Nu har jag vaknat, för tidigt tycker jag. är fortfarande trött:-(
Jag drömde en väldigt konstig dröm om min stora syster inatt. Men jag sov väldigt bra inatt iaf!
Nu sitter jag i min varma morgonrock och svettas som en gris, ska nog ta och börja fixa lite frukost. eller fixa och fixa, ta ut mjölken och fram med jordgubbar haha:-D

twilight snart!

Då har vi vart på vårt älskade månsan igen.. det ligger oss varmt om hjärtat!
Där träffade vi vår efterlängtade saskia! hon har jag inte träffat på nästan en vecka så det kändes super bra! Men sen var saksia tvungen och åka hem för hennes kusiner är där, så drog vi också.

Just nu sitter jag med en huvudvärk (antagligen vatten brist..) och är hemma hos evelina. Eve duschar och sally åkte hem och bytte om, så just nu är jag själv.. stackars mig!! Hehe nej jag skoja bara, dom kommer antagligen tillbaka hoppas jag?!:-o Vi får se om Michelle kanske kommer kanske senare vi får hoppas iaf! Nu ska vi sätta på twilight och bara softa.





SOMMAR♥


hej och välkommen värmebölja!

Japp då var de en ny dag då! eller min dag började för sex timmar sen men iallafall.. Idag vart det månsan igen! Såklart, med tanke på värmeböljan (eller visst kan man kalla de så?!) så är det väll självklart att man vill vara nära en sjö! Men det är en sak jag verkligen inte fattar?! vart är allt folk? förut har de jämt vart så att "alla" är där. men de är bara småbarns familjer nu. lite synd. men dom flesta är väll i brottet antar jag. eller kanske gör nå helt annat. vad vet jag?!;-)

Just nu är jag hos evelina med sally. Dom är nere och kollar på F.O.T.B.O.L.L., dom som känner mig vet att jag hatar fotboll!! bokstavligt talat. Men jag har faktist sett några matcher de här VM:et men nu börjar jag bli för rastlös.det är FÖR många matcher, det räcker nu!!Även om det enligt dom är en "jätte viktigt och jätte spännade match" Det ända jag pratar om är att jag vill se avsnitten av paradise hotell he-he.


det blidde en bild på mig och eve från i våras när vi hoppa de på stuttsis! :-D

text text och text, men ingen bild..

Nu börjar allt falla på plats! jag ska till månsan, och jag behöver inte åka dit själva! skööönt! hehe:-)

Någonting som jag gjorde nyss var att plattlocka mitt hår!! vem gör de innan den ska och bada? jo JAG!
så jävla onödigt igentligen! men jag kan inte hjälpa de.. har fått någon sorts ny favorit grej och de är att gå med små lockar i håret.. vet inte om de är en hiss eller diss. men jag tycker om de!
Något som jag också gärna skulle vilja ha är en solhatt! den skulle passa perfekt till mitt små lockiga hår!

nej nu måste  jag åka innan jag blir sen (som jag nästan alltid är he-he)


Nya tag!

Då var det sommarlov igen då! De är ju nu jag har tänkt att blogga. men än så länge har det inte blivit av men nu ni! Nu ska jag faktist ta tag i det här! Jag måste även fixa ny header och sådant, för nu är den ju väldigt grå och inte ett dugg sommrig.

Idag hadde jag tänkt att jag skulle ta mig ner till månsan (ett bad ställe), men det värkar inte som om mina kära vänner har tänkt och höra av sig..  Vi får väll se då. men till månsan ska jag! med eller utan dom!:-)


RSS 2.0